LANCERING LOGO EN RAAMAFFICHE 450 JAAR ONZE-LIEVE-VROUW VAN DE HEINKENSBERG

Dit jaar staat het beeldje van Onze-Lieve-Vrouw van de Heinkensberg -Maria Troosteres der Bedrukten- 450 jaar in Wever (Glabbeek). In dit feestjaar worden verschillende activiteiten georganiseerd: een tentoonstelling, een openluchtviering en natuurlijk ook de praalstoet.

Bij een jubileumjaar horen uiteraard ook een logo en een raamaffiche, beiden van de hand van Bunsbekenaar Paul Baumans (°1956).

Paul Baumans studeerde af in 1977 aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. Daarna werkte hij als vormgever en illustrator voor diverse grote reclamebureaus. In Glabbeek startte hij een eigen reclamebureau dat actief was tot 2009. Na deze periode werkte Paul opnieuw als reclameontwerper bij verschillende Vlaamse ondernemingen. Vandaag de dag brengt Paul zijn dagen door in het zuiden van Frankrijk. Hij tekent veel, werkt aan een nieuw cartoonboek en onderhoudt zijn tuin. Maar Glabbeek en vooral Bunsbeek laten hem niet los. Verschillende keren per jaar keert hij voor even terug naar zijn heimat.

Alle informatie rond de feestelijkheden ‘450 jaar Onze-Lieve-Vrouw van de Heinkensberg’ kan u vinden op: www.kerkglabbeek.be/450jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s