HERAANLEG PARKEERTERREIN GEMEENSCHAPSCENTRUM GLAZUUR

De parking van gemeenschapscentrum Glazuur wordt dagelijks gebruikt door ouders voor het brengen en ophalen van hun kinderen die school lopen in de gemeenteschool. De kerkfabriek Sint-Franciscus en vzw Glazuur verleenden aan de gemeente Glabbeek hiervoor een gebruiksrecht.
In deze overeenkomst was een heraanleg van het parkeerterrein door de gemeente opgenomen.

Het plan voor de heraanleg van het terrein is zo goed als klaar. De werken zijn gepland gedurende de Paasvakantie van volgend jaar. Er werd gekozen voor een ecologisch verantwoorde aanpak, met waterdoorlatende materialen en groenaanplanting rondom. Er worden +- 60 parkeerplaatsen, een fietsenparking en twee laadpalen voor elektrische voertuigen voorzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s