DIAKEN MARC BRENGT BEWONERS WZC DEN BOOMGAARD COMMUNIE

De pastorale zone Sint-Franciscus Glabbeek wil ook de bewoners van woonzorgcentrum Den Boomgaard nabij zijn. Zo gaat pastoor Luc er regelmatig voor in een eucharistieviering en wordt er wekelijks aan gelovige bewoners de heilige communie gebracht. Dit laatste gebeurt door diaken Marc Jacobs sinds december ’21. Elke zondag wordt Marc, vanuit de eucharistieviering in de zondagskerk van Kapellen, gezonden naar Den Boomgaard. Elke week krijgt één van de vier afdelingen bezoek van Marc.

Wie is Marc Jacobs?
Marc Jacobs (53 jaar) werd in 1968 geboren in Tienen. Hij is gehuwd met Marijke en samen hebben ze twee kinderen: Sander en Liese. Het gezin woont in Kapellen. Marc werkt als bediende in een internationaal IT-bedrijf.
Op 28 april ‘19 werd Marc diaken gewijd door Mgr. De Kesel in de Sint-Romboutskathedraal van Mechelen.
Je kan Marc omschrijven als een toegewijde, intelligente en meelevende man. Een fijne luistervaardige persoon die voor iedereen klaarstaat.

Enkele zinnen die Marc typeren: “Ik hou heel veel van de Kerk en ben zeer dankbaar voor alles wat mensen voor mij hebben gedaan. Ik heb veel geluk gehad en vind troost en geborgenheid in mijn geloof. Ik wil dat graag delen“.

Dankjewel
Dank ook aan de mensen die de voorbije jaren de communie brachten aan de bewoners van het vroegere WZC Arcadia en nadien WZC Den Boomgaard.

Een gedachte over “DIAKEN MARC BRENGT BEWONERS WZC DEN BOOMGAARD COMMUNIE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s