BORDEN GODS WOORD-AFFICHENETWERK IN GLABBEEK VERVANGEN

Het Gods Woord-affichenetwerk ontstond in het verleden met als doel christelijke organisaties de kans te bieden hun boodschap breed te verspreiden in heel Vlaanderen. Het behelst een ca. 400-tal afficheborden bevestigd aan kerkmuren, katholieke scholen, pastorieën, …. . De toekomst van het netwerk stond reeds enige tijd onder druk door het dalend aantal campagnes en stijgende productiekosten.
Onlangs werd het beheer en de exploitatie van het Gods Woord-affichenetwerk door vzw Studiecentrum KERK & MEDIA in concessie gegeven aan de vzw Live N More. Belangrijk is dat het netwerk exclusief voorbehouden blijft voor non-profit campagnes, in de eerste plaats van organisaties uit de christelijke zuil en daarnaast met een nieuwe uitbreiding naar de non-profit organisaties uit de cultuur- en toerismesector.

In de Glabbeekse parochies zijn er een drietal borden van het Gods Woord-affichenetwerk, die onlangs vervangen werden: aan de Sint-Quirinuskerk in Bunsbeek, op de parking van de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk van Kapellen en aan de Sint-Catharinakerk in Zuurbemde. Dankzij de vernieuwing van deze borden, krijg het Gods Woord-affichenetwerk ook in Glabbeek een nieuwe start!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s