VERBONDENHEID IN CORONATIJDEN

Hoe belangrijk is verbondenheid in uw leven? Precies door het coronavirus, herontdekken we het belang van de band die we met elkaar hebben. “Blijf verbonden” is niet toevallig het jaarthema van KERK&leven. Het is een warme oproep aan iedereen om, vooral nu onze vrijheid beperkt is, elkaar niet los te laten. Met het parochieblad werken we met z’n allen week na week aan meer verbondenheid. De band tussen mens en God, maar net zo goed tussen mensen onderling, binnen en buiten de eigen parochie is nog nooit zo belangrijk geweest.

Elke week schrijven onze plaatselijke correspondenten over wat mensen drijft en bekommert. Met een verslag en een foto van een activiteit in KERK&leven wordt iedereen op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen in onze parochies Attenrode, Bunsbeek, Glabbeek, Kapellen, Wever en Zuurbemde. Daarbij brengt KERK&leven nieuws uit ons bisdom en uit de wereld.

U kan een jaarabonnement nemen door overschrijving van 40 euro op rekeningnummer BE19 7350 5627 2112 van Parochieblad Glabbeek, Dries 9, 3380 Glabbeek met als mededeling “abonnement 2021 parochieblad”.

NIEUWE ABONNEES
Ben je een nieuwe abonnee (=geen abonnee in 2020), dan hebben we voor jou een welkomstgeschenk: je krijgt het van ons -tot het einde van dit jaar- in de bus. M.a.w. wij schenken je het blad zo’n twee maanden volledig gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s