MISSEN BESTELLEN KAN VANAF NU DIGITAAL VOOR VIERINGEN KERK KAPELLEN

Iedereen kan een misintentie bij de priester opgeven voor een bijzonder doel. Dat kan bijvoorbeeld een intentie voor een overledene zijn. Wij dragen de overledene op een bijzondere manier in ons hart en vragen dat God zich over hem/haar zou ontfermen. Van in de vroegste Kerk gaan de gelovigen er van uit dat mensen na hun dood nog kansen krijgen om te groeien naar God toe.

Een misintentie kan uiteraard ook aangevraagd worden voor andere noden. Voor een genezing bijvoorbeeld of voor het slagen van een onderneming, maar evengoed om God te danken voor al het mooie dat ons overkomt. Eigenlijk dus voor zowat alles wat ons bezighoudt en wat we in gebed heel dicht bij God willen brengen.

Voor vieringen in de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk van Kapellen kan je je misintenties uiteraard nog steeds doorgeven aan Sonia Devos via sonia.devos@kerkglabbeek.be, op de eerste zaterdag van de maand (tussen 10 en 11 uur) in het parochiecentrum van Kapellen of op zondag in de kerk na de eucharistieviering. Vanaf nu kan je dat ook digitaal via www.kerkglabbeek.be/misintenties .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s