STEMMIG GOSPELCONCERT KERK ZUURBEMDE

Op zaterdagavond 29 februari 2020 liep de Sint-Catharinakerk van Zuurbemde vol met muziekliefhebbers. Frank Craeninckx en zijn collega-muzikanten stelden hun gospelcd “Close to me” voor. Het gaat om zeventien songs geschreven door de erg gelovige Frank. Overdag is hij bankbediende en ’s avonds en tijdens de weekends gaat hij op trot om Gods liefdevolle boodschap te verkondigen. Een boodschap verpakt in liedjes over geloof, hoop en liefde. Prachtige muziek, maar ook een onvergetelijke geloofsgetuigenis.

De liedjes zeggen waar het bij Frank om gaat: dankbaarheid voor het leven, genieten van de kleine dingen, zorg dragen voor je medemens, streven naar vrede en het ervaren van de liefde van God in de ups en downs van het leven.

Halverwege het optreden kregen we ook een indringende getuigenis van Jeannine Weyckmans, oprichtster en bezieler van Tabita vzw. Samen met een aantal vrijwilligers doen zij het beheer over de voedselbank en zorgen zij wekelijks voor voedselbedeling en andere dringende hulp aan armen en zieken. Wekelijks komen zo’n 150 gezinnen voor hulp bij hen aankloppen in Brussel (Laken). De opbrengst van de tickets en de verkoop van de CD is bestemd voor deze mooie organisatie.

In het tweede deel van het optreden werden de liedjes “Mahal kita Jesus”, “Wonderlijke nacht”, “Yeshua Adonai”, “Zonder liefde ben ik niets”, … gebracht. En als afsluiter “Samen op weg gaan” waarbij iedereen rechtstaand mee zong.

Een gezellige avond met een mooie boodschap… voor herhaling vatbaar.

De prachtige cd is te koop bij Plato in Leuven en Tienen en is te bestellen via www.gospelsongsfrankenvrij.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s