ONS ZANGKOOR IN DE SPOTLIGHTS!

F4275n47.jpgOp zondag 25 november ’18 vieren we in onze zondagskerk het naamfeest van Sint-Cecilia. Volgens de legende kwam Cecilia uit een voorname, Romeinse familie en zou ze zeer jong gedwongen zijn te huwen met iemand uit een andere Romeinse adellijke familie. Ze vond troost in de muziek en stierf de marteldood. Zo werd ze patrones van muziek, instrumentenmakers en zangers en dus ook van ons zangkoor!

Deze zondagse eucharistieviering zal heel speciaal in het teken staan van ons zangkoor! We willen hen vieren en danken voor hun inzet en bijdrage om de vieringen in onze kerk muzikaal te verzorgen.
Uiteraard zal deze eucharistie opgeluisterd worden door het zangkoor zelf. Zij worden hierbij heel speciaal ondersteund door muzikanten van de Glabbeekse Koninklijke Harmonie Crescendo. De viering wordt ook opgedragen aan alle overleden leden van het zangkoor en de harmonie.

Wij nodigen u van harte uit om mee dit feest te komen vieren in de O.-L.-Vr. Geboortekerk te Kapellen op zondag 25 november om 9.30 uur.

Een gedachte over “ONS ZANGKOOR IN DE SPOTLIGHTS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s