MISDIENAARS OP UITSTAP NAAR SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS

Op donderdag 30 augustus om 12 uur stipt stonden de misdienaars Chalyna, Ellinor, Emma, Jef, Jitte, Joy, Kessi, Lars, Lukas, Marit, Timo en Tuur klaar aan de kerk van Kapellen voor hun jaarlijkse uitstap. Op het programma: een zwempartijtje in Hengelhoef in het verre Houthalen-Helchteren in Limburg. En of het leuk was!

Chauffeurs Chris, Diane, Gert en priester Luc brachten de 12 meisjes en jongens veilig naar hun bestemming. Micheline kon er spijtig genoeg niet bij zijn dit jaar, maar ze had, naar goede gewoonte de koelbox gevuld met drank en snoepjes zodat we zeker niets tekort kwamen. Chris heeft haar best gedaan om Micheline te vervangen. Ze bewaakte de zwemzakjes, de fototoestellen en gsm’s en zorgde er voor dat de dorstigen tijdig gelaafd werden.
Na de groepsfoto was iedereen snel omgekleed om zo lang en zo veel mogelijk te genieten van het subtropisch zwemparadijs.
Al onze misdienaars hadden hun zondagse badpak of zwembroek uit de kast gehaald voor zoveel waterpret. Priester Luc, Diane en Gert deden volop mee!
De glijbanen, de sauna of de wildwaterbaan, niets was nog veilig die namiddag.
Tussendoor werd er natuurlijk nog een lekker ijsje gegeten en na afloop werden we allemaal getrakteerd op een lekkere maaltijd bij McDonald’s in Diest!

Een beetje te laat, maar moe en voldaan keerden we naar huis. We hopen dan ook dat iedereen genoten heeft van deze dag, want jullie hebben dat allemaal dik verdiend.

Bedankt jongens en meisjes voor jullie inzet en trouw. Jullie ondersteunen de priester en voegen iets extra’s toe aan de vieringen. Wij en zovele anderen waarderen dat echt!

Maandag start het nieuwe schooljaar en dan roept ook voor onze misdienaars de plicht… We wensen hen veel goede moed en heel veel succes op school.

Een gedachte over “MISDIENAARS OP UITSTAP NAAR SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s