KERST IN ABDIJ KEIZERSBERG (LEUVEN)

F4275h47…heeft plaats in het weekend van 9 en 10 december en het weekend van 16 en 17 december van 10 tot 17 uur. Dan zijn er opendeurdagen in het liturgisch centrum CASTRUM van de Abdij van Keizersberg in Leuven. Je kan er kerstcadeautjes aanschaffen of genieten van een proevertje van bier en kaas, rustig samen tussen pot en pint.
Kerststalletjes, kerstkaarten, boeken, Dvd’s, Cd’s, posters, iconen, heiligenbeelden en nog veel meer kunnen aangekocht worden. Een bezoek aan de shop is de moeite waard.
Speciale geschenkverpakkingen voor abdijproducten bier, wijn en kaas zijn voorhanden.

Tijdens het eerste weekend van 9 en 10 december kan je ook de LUCA Kunstbiënnale ‘(Let Yourself) Fall’ bezoeken, die opgesteld is in de abdij van 30 november tot en met 11 december. Het is een jaarlijks artistiek evenement dat LUCA School of Arts samen met de KU Leuven organiseert met de steun van de Leuvense Benedictijnenabdij Keizersberg. http://www.luca-arts.be/fall

Abdij Keizersberg, Mechelsestraat 202, 3000 Leuven. Je hoeft niet eens de stad binnen te rijden en er is parking voorzien voor de bezoekers van de abdij!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s