MISDIENAARUITSTAP NAAR HENGELHOEF

Op donderdag 31 augustus, de laatste dag van de zomervakantie, trokken we met veertien misdienaars en vijf begeleiders (priester Luc, Diane, Maureen, Micheline en Gert) erop uit naar het subtropisch zwembad Hengelhoef in Houthalen: Ellinor, Emma, Floor, Floris, Jef, Joy, Kessi, Lars, Lukas, Marit, Timo en Tuur van de groep van Kapellen & Hannelore en Wannes van de groep van Wever waren van de partij.

Een jaarlijkse uitstap waar de misdienaars naar uitkijken. Een beloning voor de misdienaars om wekelijks de eucharistieviering te helpen verzorgen.
Voor het vertrek gaf pastoor Luc toelichting in de kerk bij de verschillende taken die uitgevoerd worden door de misdienaars.
Eenmaal toegekomen in het subtropisch zwembad Hengelhoef kon iedereen zich naar hartelust amuseren in het water. De wildwaterbaan voor de al iets grotere, maar ook de verschillende buizen en glijbaan deed de hartjes van de kleinsten sneller slaan.
Om 15 uur was het een moment aangebroken voor een lekker ijsje! Tussendoor zorgde Micheline ook voor de dorstige kelen.
Vooraleer naar huis terug te keren werd halt gehouden bij McDonald’s Diest. Ook hier alleen lachende gezichten bij het eten van de frietjes en snacks.
Alvast een geslaagde uitstap waar iedereen nog lang zal van nagenieten!

Wil je ook graag misdienaar worden, steeds welkom, elke week om 9.15 uur in de sacristie voor de eucharistieviering van 9.30 uur in de kerk van Kapellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s