GLABBEEKSE PAROCHIES TROTS OP VERNIEUWDE WEBSITE

DSC_0101 -aangepast.JPG
Priester Luc Thiry en Gert Janssens, coördinator Pastorale Zone Glabbeek

Na een intensieve voorbereiding is het eindelijk zover: de Pastorale Zone Glabbeek (de voormalige Federatie Lubbeek-Glabbeek) en de zes Glabbeekse parochies lanceren vandaag de splinternieuwe website op op www.kerk-lubbeekglabbeek.be .

Met behulp van deze nieuwe website willen we onze parochies op een aantrekkelijke en hedendaagse manier voorstellen. We willen de kracht van de digitale media gebruiken om ons katholiek geloof en het leven in onze parochies meer zichtbaarheid te geven.

Naast een massa praktische informatie vindt u op de site ook actuele nieuwsberichten over het reilen en zeilen van onze geloofsgemeenschappen. Een uitgebreide fotocollectie (“Beeldige Beelden”) en een archief van de verfrissende overdenkingen bij het Evangelie (“Anders Bekeken”) door priester Luc Thiry. Een koppeling naar onze facebookpagina en een actueel overzicht van activiteiten rond geloof (gekoppeld aan de UIT-databank van Vlaanderen).

Wij bedanken in het bijzonder de gedreven Kenny Denruyter van kena-sol.be uit Bunsbeek voor de ontwikkeling, het advies en de prettige samenwerking bij het tot stand brengen van de nieuwe website.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s