LOPEN VOOR HET GOEDE DOEL!


Op maandag 26 december 2016 zet Chris Nys uit Kapellen haar benen in voor “Samen Tegen Armoede” (Welzijnszorg) en loopt ze mee tijdens de Eindejaarscorrida in Leuven. Zo bouwt Chris mee aan een toekomst zonder armoede.

Hoe? Ze gaat een dubbele uitdaging aan: ze loopt 4 kilometer en zamelt zoveel mogelijk geld in voor Samen Tegen Armoede. Om hierin te slagen, heeft ze jullie hulp nodig.

Geef deze sportieve prestatie een financieel duwtje in de rug. Bijvoorbeeld per kilometer die Chris loopt. Het geld dat ze inzamelt gaat naar Samen Tegen Armoede. Want armoede is een complex verhaal en het kan ook mij of jou overkomen. Samen Tegen Armoede maakt werk van structurele armoedebestrijding in eigen land. Ze doorprikken de vooroordelen die nog steeds leven over mensen in armoede en steunen ruim 100 lokale projecten. Wil je weten welke projecten je helpt door haar sportieve prestatie te sponsoren, neem dan zeker een kijkje op www.samentegenarmoede.be.

Doe snel een gift op het rekeningnummer BE21 0000 0000 0303 en gebruik haar persoonlijke en gestructureerde sponsorcode ‘300/2700/02333‘.

Op www.samentegenarmoede.be/eindejaarscorrida-leuven kan je volgen hoeveel ze heeft ingezameld voor het goede doel.

Succes, Chris!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s