FILMAVOND KERK ZUURBEMDE

Op een koude zaterdagavond 12 maart 2016 trokken een 50-tal geïnteresseerden naar de Sint-Catharinakerk van Zuurbemde. Dit om gedurende 80 minuten meegesleept te worden door de Vlaams film “Terug naar Morgen”.

De in Leuven opgenomen film vertelde het verhaal van de befaamde wetenschapper Viktor, die al zijn hele leven gelukkig is met Lena, ondanks een tragisch ongeval tijdens hun jeugd. Op een dag doet hij samen met zijn enthousiaste assistent Titus een baanbrekende ontdekking: ze kunnen e-mails naar het verleden sturen. Viktor’s drang om zijn en Lena’s verleden te veranderen, wordt te groot en hij drukt op ‘send’. Maar het verleden, hoe klein de ingreep ook, verander je niet zonder risico’s. Een verrassend- niet zo toevallig- liefdesverhaal, over je geluk in eigen handen nemen, over het lot, het toeval en… het te snel op send drukken.

Tijdens de pauze konden de filmliefhebbers genieten van een verfrissing en een deugddoende babbel. Een proficiat aan Erika Cleynen bij het winnen van de dvd van de film bij de verloting.

Door de unieke locatie, de mooie film en het fijne gezelschap, beleefden de aanwezigen een aangename avond. Op naar de editie 2017…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s